June 25, 2010

Uksed ei ole mingi takistus!

Siiamaani olen rääkinud enamuses kuidas Skipper kasvanud on ja kõike, mis tehtud on. Kuid nüüd oleks vist hea aeg välja tuua ka see kui tark võib üks koer olla.
Nädal aega oma hooviga majas olnud, pean tõdema, et raske on teda enda aias hoida. Alustades pisikestest pragudest, mis ühendab meie aeda naabri omaga lõpetadest väravaga.
Kõik see sai alguse talvel kui ta veel päris pisike oli ning avastas läbi okste hea käigu kuidas naabril külas käia. Arvasin, et tal see ununenud ja läbi põõsa ei taipa minna, kuid ma sügavalt eksisin. Tuli välja, et ta käib päris tihti naabrilastega mängimas :) Ja meie mõtleme, et küll see koer viitsib ikka kaua väljas olla.
Peale selle et ta toas kõik uksed avab, vahet pole, kas uks käib sissepoole või väljapoole, lahti saab ta need ikka. Siis nüüd on ta avastanud, et ka väravat saab niimoodi avada( mis käib sissepoole lahti). Niimoodi ta meil mööda tänavat uitaski kuni naaber ta enda juurde võttis.

Aina rohkem hakkab välja tulema väikseid pisiasju, mida olen arvanud, et ükski koer ei suuda. Kuid ometi suudab Skipper jälle üllatada. :)

No comments:

Post a Comment